Προσγειωμένο trailer για το Interstellar

Το πολυαναμενόμενο επόμενο… κινηματογραφικό πόνημα του Christopher Nollan είναι το, μέχρι σήμερα αγνώστων λοιπών στοιχείων, Interstellar. Αυτό είναι το πρώτο trailer του.
Christopher_Nollan_2.jpg

…και, δυστυχώς, όπως είδατε, trailer-trailer, αλλά “με στόχο να φτιάξει ατμόσφαιρα” και δίχως το παραμικρό ψιχουλάκι σεναρίου. Και αν κρίνουμε από το τι είχε γίνει και με το Inception, μάλλον δεν θα μάθουμε τίποτα μέχρι την τελευταία-τελευταία στιγμή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • e4rthw0rm

    Εμενα αυτο το one year from now με ψιλιαζει οσο δεν παει! Δεν μπορει, Nolan ειναι αυτος, και για να αποφασιζει να ασχοληθει με time-travelling παει να πει πως το πρωτο “τυρακι” του τρεηλερ εγκειται καπου εκει. Θεωρω πως αυτο το ‘one year from now’ θα διαπιστωσουμε στην ταινια πως ειναι σχετικο, και πως στην πραγματικοτητα εχουμε “ηδη” δει το τρεηλερ. Απλα δεν το ξερουμε. Μη σου πω εχουμε ηδη δει και την ταινια. Εδω και ενα χρονο. Αναποδα…