Ο Vin Diesel είναι ο Groot

Αφού μας… έπρηξε με τα ναι, όχι, ίσως, μπορεί, δεν ξέρω, ξέρω αλλά δεν λέω κ.λπ. κ.λπ., ο Vin Diesel παραδέχεται – και η Marvel ανακοινώνει επίσημα – πως, ναι, θα παίξει τελικά το ρόλο του… κινούμενου δέντρου, Groot.guardians_of_the_galaxy_002.jpg

Και αυτό προφανώς στην επερχόμενη ταινία Guardians of the Galaxy, ένα από τα τελευταία franchises της Marvel Comics που θα περίμενε κανείς να δει στον κινηματογράφο, αφού τυγχάνει κομματάκι… κούκου. Ναι, “ακόμη περισσότερο από όλα τα άλλα”.

Σε αυτό μια ομάδα υπερηρωικών χαρακτήρων, ένας από τους οποίους ένα… ομιλών raccoon και ένα κομματάκι ανθρωπόμορφο δέντρο, μπλέκονται σε γαλαξιακές περιπέτειες.

guardians_of_the_galaxy_003.jpg

Ίσως το… ακόμη πιο κούκου της υπόθεσης, όμως, είναι το ποιούς θα δούμε στην ταινία: πέρα από τον Vin ως Groot, θα δούμε τον Bradley Cooper ως… Rocket Raccoon, παρεούλα με τους Chris Pratt, Zoe Saldana και Dave Bautista.

Ody's thoughts

Τώρα, είναι αυτό αναμενόμενο cast για “ομάδα υπερηρώων”;! Χμμμμ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.