Έρχεται και νέο-νέο X-Men

Τι, νομίζατε πως το Days of Future Past θα ήταν η τελική, απόλυτη, de facto κατάληξη των κινηματογραφικών περιπετειών των X-Men; ΧΑ! Ανακοινώθηκε ΗΔΗ και το επόμενο!x-men_apocalypse.jpg

X-Men: Apocalypse θα είναι το όνομα της ταινιούλας που θα ακολουθήσει το Days of Future Past, για να μην σας κρατάμε σε αγωνία. Ναι, ακόμη και αν δεν έχουμε δει καν την επόμενη κινηματογραφική περιπέτεια των X-Men, η επιτυχία της (και τα όποια έσοδα τη συνοδεύουν) θεωρούνται από τώρα δεδομένα, και έτσι έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται ταχέως-ταχέως και η επόμενη ταινία.

Και το εννοούμε το “ταχέως-ταχέως”. Ω, ναι.

Διότι, βλέπετε, το X-Men: Apocalypse αναμένεται το… 2016! Ναι, ναι, μόλις ενάμισυ χρονάκο μετά την περιπέτεια-που-ακόμη-δεν-έχουμε-δει.

Θυμίζουμε, για όσους δεν καταλαβαίνουν αν αυτό είναι όντως “γρήγορο”, πως ακόμη περιμένουμε να γραφτεί το σενάριο για το Avatar 2, και… Πόσα χρόνια πάνε που “το Avatar έφερε την (επ)ανάσταση του 3D στον κινηματογράφο”, είπαμε;

Κατά τα άλλα, τα γνωστά: “δεν είναι γνωστό τίποτα ακόμη, δεν ξέρουμε, δεν μας είπε κανείς, δεν έγραψαν κάτι πουθενά, κ.λπ. κ.λπ.”.

http://www.slashfilm.com/x-men-apocalypse-coming-2016/

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.