Στις 110 ίντσες η νέα τηλεόραση της Samsung

Η νέα οθόνη της Samsung, με μέγεθος 110 ίντσες, αν ήταν λίιιγο μεγαλύτερη, θα σε χωρούσε ολόκληρο. Εκτός αν έχεις ύψος μεγαλύτερο από δύο μέτρα!
Samsung_UHDTV_110_inches.jpg

Και μετά την μάχη για όλο και μεγαλύτερες οθόνες με αναλύσεις HD, αφού, πια, κυρίευσαν τη συγκεκριμένη ανάλυση, καθώς μεταβαίνουν στις επόμενες υψηλές αναλύσεις, τις λεγόμενες 4Κ, η Ultra HD, οι εταιρίες άρχισαν και πάλι να αγωνίζονται για να αποδείξουν… ποια την έχει μεγαλύτερη! Την οθόνη, ντε!

Όπως και να έχει, η νέα οθόνη της Samsung είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή, αφού το μέγεθος της είναι σχεδόν αυτό ενός όρθιου ανθρώπου – αν αυτός έχει, όπως είπαμε, ύψος κάπου κάτω από το δικό της, 1,8 μέτρα – και αναμένεται πως θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο από σήμερα, σε Κίνα, Μέση Ανατολή, και λίγες και… προνομιούχες ευρωπαϊκές χώρες. Όσο για το πλάτος της, μάλλον δύσκολα μπορείς να την κρύψεις πίσω σου, αφού είναι 2,6 μέτρα. Εκτός αν είσαι ο Κάρτμαν!

Κατά την ίδια την Samsung, το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται περισσότερο σε κυβερνητικούς οργανισμούς και μεγάλες εταιρίες. Λογικό, αφού μάλλον μόνο αυτοί μπορούν και να την αγοράσουν!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.