Η Κίνα στο φεγγάρι

Πολυ θα έλεγαν πως… ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά να που η αποστολή της Κίνας στο φεγγάρι, για δες, τι έκπληξη, βρίσκεται στο φεγγάρι!

Από το 1976 είχε να προσεληνωθεί κάποιο – ανθρώπινης κατασκευής – αντικείμενο στο φεγγάρι, και δυστυχώς για τους Αμερικανούς αλλά και τους Ρώσους, το νέο αντικείμενο που μόλις άγγιξε την επιφάνεια του φεγγαριού δεν είναι δικό τους, αλλά η άκατος Chang’e 3 της Κίνας.

Το όνομα του δεν εχει σχέση με την αλλαγή, άσχετα αν μοιάζει με την αγγλική λέξη “change”, αλλά είναι το όνομα της Θεάς του φεγγαριού σύμφωνα με την κινέζικη μυθολογία.

Ody's thoughts

Άντε, παιδιά, μετά έρχεται η σειρά μας!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • e4rthw0rm

  Μα αφου δεν πηγαμε ποτε στο φεγγαρι… Δεν μπορουμε να παμε… Μα ειναι ψεμματα… Αφου ειναι γυρισμενα σε στουντιο… Μα… Αφου…

 • ducklord

  Βρε ανόητε, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ “δεν πήγαν στο φεγγάρι”! Ποιός μίλησε για τους Κινέζους;

  Οι δε Έλληνες, το φεγγάρι; Ένα τσιγάρο δρόμος, Χολαργός – Χαλάνδρι ένα πράμα, εδώ και τρεις – τέσσερις χιλιάδες χρόνια. ‘Ντάξ, όχι “όλοι μας”, η Ομάδα Έψιλον, αλλά που θα πάει, θα μας καλέσει και εμάς στα ούφα της.

 • e4rthw0rm

  Αχχχ, δεν μπορω παρα να σκεφτω αυτο το βιντεο:

  http://www.youtube.com/watch?v=BxroiTRg7Tg