Σε “παίξιμη” κατάσταση το νέο Mass Effect

Μπορεί εμείς να περιμένουμε τον επόμενο τίτλο της πολύ επιτυχημένος σειράς Mass Effect, άλλα στα γραφεία της δημιουργού του, Bioware, ήδη τον παίζουν. Τον τίτλο, ντε!Mass_Effect_3.jpg.jpg

Με άλλα λόγια, ο τίτλος ίσως δεν απέχει τόσο πολύ όσο περιμέναμε, αφού για να βρίσκεται σε κατάσταση που μπορεί κανείς να τον παίξει (τον τίτλο, ντε!), θα πει πως έχει ήδη προχωρήσει αρκετά η συνολική ανάπτυξη του.

Όσο για το όπως έγινε γνωστό αυτό; Από ένα tweet του general manager της Bioware Edmonton και Montreal, Aaryn Flynn:

Quote:

Πέρασα πολύ καλά παίζοντάς το επόμενο παιχνίδι της σειράς Mass Effect στο Montreal. Φιλόδοξο. Όμορφο. Φρέσκο αλλά αναγνωρίσιμο. Και διασκεδαστικό!

Θυμίζουμε πως, όπως έχει πει η δημιουργός του μέχρι τώρα, το επόμενο Mass Effect δεν θα είναι ενα “Mass Effect 4”, η μια άμεση συνέχεια της σειράς, αλλά μάλλον κάτι σαν παράλληλος τίτλος, που θα εξελίσσεται στο ίδιο σύμπαν με την πρώτη τριλογία. Επιπλέον, αναμένεται πως η δράση του θα είναι αρκετά διαφορετική από ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Και φυσικά, δεν θα εχει τον ίδιο πρωταγωνιστή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.