Τσάμπα πίστες στο Angry Birds Rio

Με τόσους τίτλους στη σειρά, πιθανότατα είχες ξεχάσει το Angry Birds Rio, που κυκλοφόρησε παράλληλα με την ομώνυμη ταινία. Καιρός να το θυμηθείς, αφού αποκτά νέες τσάμπα πίστες!
angry_birds_rio_001.jpg

Ο πρώτος τίτλος είχε κυκλοφορήσει παράλληλα με το Rio, εν μέρει ως τίτλος που θα βοηθούσε στην περαιτέρω προώθηση και προβολή της ταινίας – που, αν δεν θυμάσαι, είχε να κάνει έναν παπαγάλο από το Ρίο ντε Τζανέιρο που με κάποιον τρόπο βρισκόταν “έξω από τα νερά” του και μπλεκόταν σε μεγάλες περιπέτειες. Αλλά, τουλάχιστον, χάρη σε αυτές, έβρισκε και τον… έρωτα της ζωής του.

Τώρα, όπου ναναι, κυκλοφορεί στον κινηματογράφο το σίκουελ της. Αντί, όμως, να ετοιμαστεί ένα πλήρες νέο παιχνίδι για αυτό… Ποιος ο λόγος, αφού υπήρχε ήδη το πρώτο και θα μπορούσε να γίνει update!;!

angry_birds_rio_003.jpg

Ετσι και έγινε, και το Angry Birds Rio θα αποκτήσει τέσσερα καινούργια επεισόδια, από τα οποία το πρώτο κυκλοφορεί ήδη τόσο σε Android πόσο και σε iOS.

Ευκαιρία να το… επανεγκαταστήσεις!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.