Το WarFrame έκανε την εμφάνισή του στο Xbox One

Η διαθεσιμότητα του WarFrame στο Xbox One δεν σημαίνει μόνο πως οι κάτοχοι της κονσόλας θα έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο, αλλά και, το σημαντικότερο, πως η νέα κονσόλα της Microsoft… όντως είναι φιλική προς τα Free-To-Play παιχνίδια.
warframe 005

Ο πολύ καλός τίτλος δράσης με… διαστημικούς νίντζα, που κυκλοφορεί εδώ και περίπου ένα χρόνο για PC, και κυκλοφόρησε και στο PlayStation 4 παράλληλα με την αρχική διάθεση της κονσόλας, τώρα έκανε την πρώτη του εμφάνιση – στο site της PEGI – και για το Xbox One.

Ακόμη δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτόν, και για το αν θα έχει κάποια διαφορά σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις – υποθέτουμε πως οχι.

warframe 006

Θυμίζουμε πως ο τίτλος, όπως συνηθίζεται στις κονσόλες, κυκλοφορούσε αποκλειστικά για το PlayStation 4 αρχικά, έχοντας διαφημιστεί ως ένας από τους βασικούς τίτλους όπου υπερτερούσε σε σχέση με την κονσόλα της Microsoft. Και αυτό όχι και τόσο γιατί είναι ένα όντως καλό παιχνίδι – αν και είναι – όσο, ακριβώς, για το οτι είναι Free-To-Play, και οι νέες κονσόλες δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη για το… τσάμπα (χάρη στο οποίο ελπίζουν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους πιθανούς αγοραστές).

warframe 004
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.