Τέλος το online για Gran Turismo 5 και Resistance

Εμμέσως πλην σαφώς η Sony ξεκαθάρισε πως από το 2014 μπορούμε να ξεχάσουμε το online για κάποιους σημαντικούς και αρκετά γνωστούς τίτλους του PS3.
resistance_3_002.jpg

Μάλλον γνωστότερα και πιο αγαπημένα ανάμεσα στα παιχνίδια που θα σταματήσουν να έχουν υποστήριξη online στο PlayStation 3 είναι το Gran Turismo 5 και η τριλογία των Resistance.

Gran Turismo 6 003

Μαζί τους θα δούμε να σταματά η υποστήριξη online και για το MAG, καθώς και για δύο τίτλους της σειράς SOCOM που είχαν κυκλοφορήσει για την κονσόλα – τα Special Forces και Confrontation.

SOCOM Confrontation 001

Και ενώ το Gran Turismo 5 και τα τρια Resistance διαθέτουν και single player mode, πράγμα που θα πει ότι θα μπορεί κανείς να συνεχίσει να τα χαίρεται και μετά από αυτή την αλλαγή, το MAG και το SOCOM: Confrontation είναι αποκλειστικά online τίτλοι, που σημαίνει ότι αφού σταματήσουν να λειτουργούν οι servers τους… πάπαλα.

Κατά τα άλλα, θυμήσουμε πως κατά την Sony “το PS3 έχει αρκετά χρόνια ζωής μπροστά του ακόμη”. Ναι, το βλέπουμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.