Παγανιστικά σύμβολα στα κουτιά των Steam Machines;

Όπως ίσως πετύχετε σε κάποια άρθρα στα ιντερνέτς, κάποιοι αναφέρουν πως τα κουτιά των Steam Machines που η Valve έστειλε σε 300 τυχερούς “έχουν περίεργα σύμβολα”. ΑΑΑΡΓΚΡΡΡ!
Steam_Machine_Symbols.jpg

Προσέξτε τα δυο σύμβολα. Είναι τα ίδια που υπήρχαν στο site πριν την αποκάλυψη των Steam Machines. Είναι… κυκλάκια, σταυροί, αγκύλες… Πράμματα Του Διαβόλου! Ή όχι;

Για απομακρυνθείτε και δείτε τα “αφαιρετικά”. Σαν γεωμετρικά σχήματα που αντιπροσωπεύουν…

ΤΙ θα μπορούσαν, άααααραγε, να αντιπροσωπεύουν;

Να βοηθήσουμε, Μπάμπη, που κόλλησες;

“Οι αγκύλες με το ένα κυκλάκι αριστερά” είναι το ίδιο “το μηχάνημα”. Πρόσεξε το κυκλάκι στην αριστερή πλευρά του. Και, άρα…

“Τα δυο κυκλακια με το συν” είναι το joypad που αποκάλυψε η Valve. Οι δυο κύκλοι αντιστοιχούν στις κυκλικές επιφάνειες αφής που διαθέτει αντί για τυπικούς μοχλούς, και ο σταυρός στα πλήκτρα που βρίσκονται – για την ώρα – εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει μια μικρή επιφάνεια αφής.

Με άλλα λόγια, αν η Valve θέλει να είναι… τυπική, στο μέλλον ο σταυρός θα αντικατασταθεί με ένα τετραγωνάκι.

“Περίεργα σύμβολα”… Πφφφ…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.