Νέο trailer για το εντυπωσιακό Deep Down

Πριν μας κατηγορήσει κανείς πως ο τίτλος μας είναι παραπλανητικός, να σημειώσουμε πως δεν είπαμε ότι είναι εντυπωσιακό το trailer – δεν είναι – αλλά το ίδιο το Deep Down. Το trailer… Μάλλον μέτριο!
capcom deep down - wallpaper - 001

Θυμίζουμε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4, παίζεται online, από πολλούς παίκτες παράλληλα, και η δράση του εξελίσσεται στο μέλλον – όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό – με σενάριο που ως ενα σημειο μοιάζει με αυτό το Assassin’s creed.

Από ότι είναι γνωστό μέχρι σήμερα για αυτό, οι παίκτες θα μπορούν να επιθεωρούν διάφορα αντικείμενα που βρίσκουν σε μια μελλοντική, κατεστραμένη από επιθέσεις τεράτων Νέα Υόρκη, και να ταξιδεύουν στον κόσμο του παρελθόντος τους, πιθανότατα προσπαθώντας να αντιστρέψουν την τωρινή τους κατάσταση.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.