Κλάψτε ελεύθερα: πάει το No Man’s Sky

Δυστυχώς, ούτε τα… στοιχεία της φύσης δεν θέλουν να απολαύσουμε ένα παιχνίδι σαν το No Man’s Sky – τη “φόρμουλα” του οποίου περιμέναμε εδώ και… δεκαετίες. Πάει ο κώδικας, πάνε τα μηχανήματα, αδέλφια! Πάνε!
no_mans_sky_003.jpg

Και εκεί που το No Man’s Sky μας είχε εντυπωσιάσει – και κλέψει γενικότερα τις εντυπώσεις στα φετεινά VGx – τσούπ, έρχεται η οργή της φύσης να μας το στερήσει. Όπως ανακοίνωσε η Hello Games, η ομάδα που το “έψηνε” – και που μας είχε δώσει και τα πολύ καλά Joe Danger μέχρι σήμερα – είδε τα νερά ενός ποταμού κοντά στα γραφεία της, στη Βρετανία, να… εισέρχονται βιαίως πλην σαφώς από τα… παράθυρα στα γραφεία της.

Ναι, αυτό σημαίνει “ξεχείλισε ο γειτονικός ποταμός και πήρε σβάρνα τα πάντα”.

no_mans_sky_002.jpg

Η Hello Games έχασε δεδομένα, εξοπλισμό, μήνες εργασίας, αλλά… Αλλά δεν έχασε και το κέφι και την αισιοδοξία της, ανακοινώνοντας μέσω twitter πως “θα επιστρέψει δυνατότερη”.

Good for them, και μακάρι να ισχύει, διότι… Εμ…

Ody's thoughts

No Man’s Sky; Me wants, λέμε; ΤΩΡΑ;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.