Ιδού το επίσημο cast κινηματογραφικού Warcraft

Oh, yes, ανακοινώθηκαν επίσημα οι ηθοποιοί που θα δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά του μέχρι-πρόσφατα-megahit της Blizzard, (World of) Warcraft.WoW_Stress.jpg

Ακόμη καλά-καλά δεν γνωρίζουμε αν η ταινία θα έχει τον τίτλο του World of Warcraft ή το “σκέτο” της σειράς, Warcraft, και να που μάθαμε τους ηθοποιούς που θα δούμε σε αυτό. Εντάξει, όχι όλους, αλλά μάλλον αυτοί – οι πρώτοι – θα είναι και οι “βασικοί”.

Έχουμε και λέμε:

Robert Kazinsky

Rob_Kazinsky.jpg
Τον είδαμε ως Chuck Hunsen στο Pacific Rim, ενώ έχει… χαρίσει και τη φωνή του ως George Jetson στη σειρά Robot Chicken.

Ben Foster

Ben_Foster_x-men.jpg
Τον είδαμε στο The Mechanic δίπλα (ή, έστω… κοντά) στον Jason Statham, ενώ οι πιο… ψαγμένοι τον είδαμε ΚΑΙ στο Pandorum – που, τελικά, ήταν καλύτερο από ό,τι περιμέναμε. Λογικό είναι πως δεν… προλάβαμε να τον δούμε στο X-Men III: The Last Stand, με τόσους και τόσους χαρακτήρες που είχε η ταινία. Ναι, ήταν ο Angel (χα-χα-χα!)… Και, για δες, έχει επίσης… δανείσει τη φωνή του, ως Orville Redenbacher, στη σειρά Robot Chicken.

Travis Fimmel

Travis_Fimmel_001.jpg
Μάλλον οι περισσότεροι δεν τον είδαμε στην τηλεοπτική σειρά Vikings. Έχει παίξει, επίσης, στο The Experiment (την Αμερικάνικη εκδοχή του ομότιτλου γερμανικού βιβλίου και της ακόμη γνωστότερης γερμανικής ταινίας), καθώς και σε μια μικρή-ταινιούλα-που-ίσως-όμως-έχετε-δει, το Baytown Outlaws, που είχε την πλάκα της. Πριν από αυτά, το χάος. Μετά, το WoW. Υποθέτουμε πως… “είχε καλό αντζέντη”!

Paula Patton

Paula_Patton.jpg
Την είδαμε ως το έτερον ήμισυ του Denzel Washington στο πρόσφατο 2 Guns, παρεούλα με τον Mark Wahlberg, αλλά και στο Mission: Impossible – Ghost Protocol.

Toby Kebbell

Toby_Kebbell.jpg
Ουφ, αυτός και αν είναι “δικός μας”. Έχουμε και λέμε, highights της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας του: Wrath of the Titans, Black Mirror (τηλεοπτική σειρά), Prince of Persia: The Sands of Time, RocknRolla, Alexander και θα τον δούμε και στο νέο Dawn of the Planet of the Apes. “Γνωστή φάτσα στην παρέα”, με άλλα λόγια!

Dominic Cooper

Dominic_Cooper_Abraham_Lincoln_Vampire_Hunter.jpg
Λέγεται πως θα είναι ο… βασικότερος των βασικών, όπως λέμε “πρωταγωνιστής”, και είναι… “δικός μας” – αφού τον έχουμε δει σε ουκ ολίγες ταινιούλες “του στυλ μας”. Από το Captain America μέχρι το… Abraham Lincoln: Vampire Hunter, από το From Hell μέχρι το… Mamma Mia;! Όπα! Εμ… Εεε…

Αυτάα! Πώς σας φαίνεται η “παρεούλα”, για την ώρα, μέχρι να συμπληρωθεί για τα καλά;

Ody's thoughts

Εκτός αν μας κάνουν την έκπληξη και αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι ηθοποιοί, με τα πάντα όλα γύρω τους να είναι CGI. Μην το γελάτε καθόλου. Avengers, κανείς;! :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.