Η συλλογή παιχνιδιών σου είναι μικρή. Πολύ μικρή!

Πόσα παιχνίδια πρέπει να έχει κανείς για να θεωρεί οτι εχει μια σχετικά σεβαστή συλλογή; 50; 100; 500; Ο Μιχαλάκης μας ντροπιάζει όλους, αφού έχει ούτε λίγο ούτε πολυ, ένα κατιτίς περισσότερο από… 10.500 τίτλους!
microsoft_social_gaming.jpg

Για την ακρίβεια, η συλλογή του Μιχάλη αποτελείται από 10.607 τίτλους, ποσότητα αρκετά μεγάλη ώστε όπως σημειώνει και η πηγή μας να είναι αρκετή για να μπορεί να ανοίξει το δικό του προσωπικό… μουσείο!

Ο κατά κόσμον Michael Thomasson όχι μόνο έχει τη μεγαλύτερη συλλογή παιχνιδιών στον πλανήτη – και με… ανγνώριση από το Guinness, ξεπερνώντας τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ κατά 2000 τίτλους, αλλά, επιπλέον… την έχει ξεφορτωθεί δύο φορές στη ζωή του, και ξαναρχίσει από το μηδέν: μια φόρα οταν ήθελε να αγοράσει το Sega Megadrive/Genesis, και μια φορά για να μαζέψει τα… απαιτούμενα για το γάμο του.

Kαι, ναι, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχει προλάβει να παίξει σχεδόν τίποτα από ό,τι βρίσκεται στην συλλογή του, αφού συνήθως είναι πολύ απασχολημένος με τη δουλειά του!

Ody's thoughts

Δεν είμαι ο μόνος! Γιούπι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.