Γνώρισε το… σαδιστικό Deception IV: Blood Ties

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες, σαδιστικές αλλά και εθιστικές σειρές παιχνιδιών αποκτά νέο sequel. Απλά, θα πρέπει να το παίξεις!
Deception_IV_blood_ties_003.jpg

Και επειδή το trailer είναι στα ιαπωνικά, από την αρχική έκδοση του Deception IV – για τον οποίο, με την ευκαιρία, να σημειώσουμε πως δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει προς τα μέρη μας – να εξηγήσουμε “με τι έχει να κάνει” για όσους δεν το γνωρίζουν:

Deception_IV_blood_ties_002.jpg

Είσαι σε ένα κάστρο. Κάποιοι εισβάλουν, και ο μονός τρόπος άμυνας σου απέναντι σε αυτούς δεν είναι κάποια όπλα, αλλά το να στήσεις με έξυπνο τρόπο μια σειρά παγίδων, για να πετύχεις… απανωτά χτυπήματα τους.

Deception_IV_blood_ties_001.jpg

Αυτή είναι η δράση που αποτελεί το βασικό συστατικό της σειράς, και που μέχρι σήμερα, όλως περιέργως, δεν έχει αντιγράψει κάποιος άλλος,

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.