Άλλη μια πρόταση γάμου μέσα-από-παιχνίδι

Όσες φορές και να γράψουμε κάτι τέτοιο, ποτέ δεν είναι κουραστικό! Κατά τα άλλα, ναι, πρόκειται για μια ακόμη πρόταση γάμου μέσα από ένα παιχνίδι.
Knight_Man_A_Quest_for_Love_004.jpg

Ο Robert Fink είναι 3D artist στην SuperGenius, και όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να κανεί στην κοπέλα του μια… απλή πρόταση γάμου. Θα έπρεπε να είναι κάτι πρωτότυπο, κάτι σπέσιαλ, κάτι που να το θυμούνται όλη τους του ζωή.

Και έτσι, έφτιαξε ένα παιχνίδι!

Μαζί με δύο φίλους του, από τη δουλειά, και χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία το οτι επρεπε να κάνουν υπερωρίες για… πέντε μήνες επειδή “τελειώνουν ένα σημαντικό project”, πάλεψαν και κατάφεραν να χτίσουν ένα ολόκληρο, ομολογουμένως όχι και τόσο εντυπωσιακό, αλλά σίγουρα χαριτωμένο παιχνιδάκι, το οποίο ουσιαστικά είναι η ίδια η πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Knight_Man_A_Quest_for_Love_002.jpg

Στη συνέχεια, όταν αυτό ήταν έτοιμο, την κάλεσε από τα γραφεία της εταιρείας, και καλά “για να τους βοηθήσει στη δοκιμή του νέου προϊόντος τους”.

Μάλλον το βιντεάκι που ακολουθεί μπορεί να αντικαταστήσει το υπόλοιπο της ιστορίας μας!

Info

Κατά τα άλλα, και για να μην μας παραπονιέστε πως σας κόψαμε την ιστορία στη μέση, η κοπέλα απάντησε καταφατικά, ενώ το ίδιο το παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε στην πηγή μας, για να το παίξετε και εσείς απευθείας μέσα από τον browser σας.

Knight_Man_A_Quest_for_Love_003.jpg

Ody's thoughts

Σταματά να κλαις ρε Μπάμπη, δεν έχει πλάκα πια!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.