Άκυρο για το battlefield 4 στην Κίνα

Σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου expansion για το Battlefield 4, China Rising, η Κίνα απαγόρευσε την διάθεση του τίτλου στα… εδάφη της.
Battlefield 4 009

Ναι, είναι κομματάκι υπερβολική ως αντίδραση, αφού πρόκειται “απλά για να παιχνίδι”. Το σενάριο του expansion θέλει ένα κινέζο Ναύαρχο να λαμβάνει δια της βίας την εξουσία του στρατού, και από εκεί και έπειτα, όπως θα περίμενε άλλωστε κανείς από ένα παιχνίδι, να αρχίζει το… μπάχαλο! Πίου-πίου!

china_flag.jpg.jpg

Πριν κατακρίνουμε την Κίνα, όμως, για αυτή την αντίδραση, καλό θα είναι να θυμόμαστε πως παραπλήσια αντίδραση είχαν αρκετοί συμπατριώτες μας με το ARMA III, η δράση του οποίου εξελισσόταν σε ένα ελληνικό νησί.

Ody's thoughts

Το αστείο πάντως, όπως σημειώνουν χρήστες, είναι πως η Electronic Arts… δεν πωλούσε, ούτως ή άλλως, τον τίτλο στην αγορά της Κίνας, οπότε δεν έχει να χάσει και τίποτα από την απαγόρευση!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.