Το βραβευμένο Dragon Quest VIII πάει smartphones

Μοιάζει σαν χθες που κυκλοφόρησε στο PlayStation 2 το Dragon Quest VIII “πορώνοντας” ουκ ολίγους οπαδούς των role playing games “Ιαπωνικής προέλευσης”. Και τώρα, επιστρέφει με στόχο… τις τσέπες μας!Dragon_Quest_VIII_003.jpg

Ο τίτλος εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα καλύτερα role playing games του PlayStation 2 και ένα από τα καλύτερα jRPGs στην ιστορία των jRPGs συνολικά, και έτσι μάλλον είναι δεδομένο πως αφού η μεταφορά του σε smartphones φαίνεται αρκετά πιστή… έχει να πέσει αρκετό “κάψιμο”!

Ody's thoughts

Προβλέπω κόσμο να χάνει τη στάση του στο λεωφορείο, να ξεχνά να κάνει μπάνιο, να φάει κ.λπ.

Dragon_Quest_VIII_000.jpg

Ετοιμαστείτε..! Για την ώρα, πάντως, δεν βλέπουμε την οποιαδήποτε ανακοίνωση για κυκλοφορία του εκτός Ιαπωνίας, αλλά… “ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα”: αν αποφασιστεί πως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να δικαιολογήσει το κόστος της φέρνοντας αμύθητο πλούτο στους δημιουργούς του τίτλου, “θα το δούμε και στα μέρη μας”! Για την ώρα, μπορούμε απλά να “κολλήσουμε” λιγάκι με το πρώτο βιντεάκι που δείχνει ingame δράση του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.