Τρεχάτε, χωριανοί! Τζάμπα το The Cave στο Amazon για Android!

Το απίθανο adventure που ο Ron Gilbert δημιούργησε μαζί με την Double Fine, και είδαμε πρόσφατα σε υπολογιστές και κονσόλες, είναι πια διαθέσιμο και στο Android. Και πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει, η Amazon το δίνει τζάμπα! Τρέξτε!the_cave_003.jpg

Πιθανότατα, πρόκειται για κάποιο λάθος, αφού η Amazon συνήθως δίνει μια εφαρμογή κάθε μέρα δωρεάν. Είναι η πολιτική της, με την οποία κατάφερε να κανει το δικό της κατάστημα για Android να φαίνεται ελκυστικό στους χρήστες smartphones και tablets. Και σήμερα, η εφαρμογή που δίνει δωρεάν, είναι το αρκετά καλό, αλλά-Cave-δεν-είναι, Cogs. Έλα, όμως, που δεν είναι η μοναδική εφαρμογή που δίνεται δωρεάν σήμερα από εκεί!

Όπως είπαμε, μάλλον έχει κάνει κάποιο λάθος, κάποιος, κάπου, και έτσι αν αναζητήσετε μέσα απο το site της Amazon το The Cave, θυμίζουμε, της Double Fine Productions, για να μην μπλεχτείτε και δοκιμάσετε να κατεβάσετε κάτι άλλο, θα δείτε πως η τιμή που το συνοδεύει είναι μηδενική! Κάντε, λοιπόν, ένα κλικ στην αγορά του, και θα το αποκτήσετε στο tablet ή το smartphone σας δίχως να χρειάζεται να σκάσετε δεκαράκι!

Καλή διασκέδαση!

Info

Προφανώς θα ισχύει για λίγες ώρες ακόμη, και μετά πάπαλα, αφού εντάσσεται και αυτό στην “προσφορά της ημέρας”. Μην παραπονεθείτε πως “δεν μπορείτε να το βρείτε τσάμπα” αν δεν το προλάβατε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.