Στο 78% το iOS 7

Η είδηση θα ηταν σημαντική αν έλεγε πως “το iOS κατέχει πια το 78% του συνόλου των λειτουργικών συστημάτων”. Όχι, όμως, δεν είναι αυτό.
ios7-130610-1

Κάτι το Android, κάτι τα Windows Phone, κάτι το BlackBerry OS, το Firefox OS και όλες οι άλλες (εμ… τέλος πάντων) εναλλακτικές επιλογές, και, όχι, το iOS της Apple δεν μπορεί ακόμη να υποστηρίξει οτι είναι το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα στο χώρο των κινητών και tablets. Ή, τουλάχιστον, όχι πια. Είναι, όμως, το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα, όσον αφορά στις συσκευές της ίδιας της Apple.

Εμ…

Εργκ…

…Σώπα!

Καταχαρούμενη, λοιπόν, η Apple αναφέρει πως η τελευταία έκδοση του δικού της λειτουργικού συστήματος της για τις δικές τις συσκευές είναι και η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους χρήστες των συσκευών της. Duh..!

Η εξάπλωση της τελευταίας έκδοσης έχει φτάσει το 78%, ποσοστό αρκετά σημαντικό, αφού δείχνει πως οι περισσότεροι κάτοχοι “φορητών” συσκευών της Apple, δηλαδή, το 78% – ω, τι έκπληξη – έχουν μεταβεί στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για τις συσκευές της, ή έχουν αναβαθμίσει τις ήδη υπάρχουσες συσκευές τους, που παρήγαγε αυτή, σε αυτό.

Διότι, προφανώς, είχαν πλήθος εναλλακτικών επιλογών.

Από την άλλη, βέβαία, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους (και να… σταματάμε την όποια πλάκα), ο λόγος που αναφέρει τις στατιστικές αυτές η Apple είναι διότι χαίρεται με την αποδοχή της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος, iOS 7, σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη, iOS 6. Κάτι για το οποίο μάλλον δεν είναι εύκολο να πανηγυρίσει, για παράδειγμα, η Microsoft όταν μιλάμε για τα Windows 8 σε σχέση με τα Windows 7.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.