Το 21% των notebooks που πουλήθηκαν στην Αμερική είναι chromebooks!

Εκεί που τα Chromebooks της Google έμοιαζαν με… ανέκδοτο, τώρα ξαφνικά αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικών laptops που πουλήθηκαν στην Αμερική!
ChromeBook Pixel - Wallpaper 001

47 φορές περισσότερο Chromebooks πωλήθηκαν φέτος σε σχέση με όσα κατάφεραν να “σπρώξουν” οι εταιρείες κατασκευής τους – και η ίδια η Google – τον προηγούμενο χρόνο.

Ο νέος αυτός τύπος φθηνών laptops, βασισμένων στο ChromeOS της Google, που με τη σειρά του, αποτελεί μια εκδοχή του Linux που παρουσιάζει τον Chrome browser ως τη βασική “πρόσοψη” του, φαίνεται πως φέτος “μίλησε” στους καταναλωτές, που αποφάσισαν να τα προτιμήσουν αντί άλλων φτηνών notebooks με Windows.

Και ενώ μέχρι σήμερα τα tablets ήταν η σημαντικότερη κατηγορία νέων ψηφιακών συσκευών, γνωρίζοντας και την περισσότερη εξάπλωση και αποδοχή, από ότι φαίνεται τα Chromebooks… γκαζώνουν!

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να δούμε ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση τους τον επόμενο χρόνο, αλλά και τα Windows, σιγά-σιγά, με τόσες… επιθέσεις από διαφορετικά μέτωπα, να αρχίσουν να… στριμώχνονται προς τη γωνία!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.