Κυκλοφόρησε το νέο Mac Pro!

Βουίζει ο τόπος σχετικά με το καινούριο Mac Pro, και όχι άδικα, καθώς εγκαινιάζει μια καινούρια εποχή για τους υπολογιστές…
new_mac_pro_inside.jpg

Η Apple κυκλοφόρησε το καινούριο της Mac Pro που κατασκευάζεται στην Αμερική παρακαλώ (!) με τρελές επιδόσεις, επαναστατικό κυλινδρικό σχεδιασμό και την….”αιχμή της τεχνολογίας μέσα του”. Προφανώς προορίζεται κυρίως για επαγγελματίες (γραφίστες, μουσικούς παραγωγούς, όσους επεξεργάζονται βίντεο κτλ) και για ανθρώπους “που θέλουν κάτι περισσότερο” (TM).

Βέβαια για να το αποκτήσεις θα πρέπει να… βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη καθώς η τιμή του ξεκινάει στα $3000! Αρκετοί θυμίζουν πως με τα ίδια χρήματα αγοράζεις έναν υπολογιστή (όπου “υπολογιστής” = “ένα PC”) πολύ ισχυρότερο, μα θεωρώ πως η όποια σύγκριση είναι κάπως ανούσια, αφού όλοι ξέρουμε πως όταν αγοράζεις προϊόν της Apple δεν πληρώνεις μόνο “τεχνικά χαρακτηριστικά” – αλλά και (ή, ίσως, “κυρίως”) design και “όνομα”. Άλλοι πάλι λένε πως η τιμή είναι λογική καθώς απευθύνεται σε ανθρώπους που θα το χρησιμοποιούν για “σοβαρή” δουλειά οπότε θα κάνουν σχετικά γρήγορα απόσβεση.

Όπως και να χει η Apple κατάφερε πάλι να εντυπωσιάσει, και να κάνει κάτι το διαφορετικό. Αν μη τι άλλο, έστω και μόνο από… άποψη εμφάνισης!

Περισσότερες πληροφορίες και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα βρεις στην πηγή μας – στην ίδια την Apple.