Κι άλλο κράξιμο για τα Chromebooks

Μια ακόμη διαφήμιση από τη Microsoft που καταδεικνύει την ανεπάρκεια του Chrome OS

Σίγουρα ένας μοντέρνος υπολογιστής χωρίς πρόσβαση στο Internet είναι πρακτικά άχρηστος στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά τα Chromebooks το τραβάνε στα άκρα και θέλουν να πουλήσουν στον κόσμο ένα ανεπαρκέστατο λειτουργικό σύστημα που δεν μπορεί να λειτουργήσει offline, σε συνδυασμό με αναιμικό και εξίσου ανεπαρκές hardware. Το έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια, τα Chromebooks είναι άθλια και το μόνο που κάνουν είναι να επιτρέπουν στη Google να κερδοσκοπεί εις βάρος των καταναλωτών, πειραματιζόμενη για τα μισοτελειωμένα και, συνεχώς υπό ανάπτυξη, ιντερνετικά της προγράμματα.

Αν θέλετε σοβαρό μηχάνημα σε προσιτή τιμή πάρτε ένα notebook με Windows. Αν έχετε κόλημμα με τη Microsoft βάλτε του Linux. Όχι Chrome OS. Σεβαστείτε τον εαυτό σας. Please. Please!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.