Νέα μέλη στην παρέα μας!

Όπως ίσως είδατε, σήμερα είχαμε τρια ποστάκια από νέους συντάκτες του site. Που μέχρι σήμερα ήταν “απλοί επισκέπτες” του. Καλωσορίστε τους και… ελάτε και εσείς στην παρέα!
unregistered_pxStacked.jpg

Δημήτρης, Νίκος και Παναγιώτης τίμησαν σήμερα το unreg με τα πρώτα τους ποστάκια. Και μάλλον θα έχουμε και συνέχεια..!

Όπως είχα αναφέρει, σε αυτό βοήθησε ως ένα σημείο το Shadow Content, ένα συστηματάκι που έχουμε στήσει που επιτρέπει στον καθένα “να ποστάρει” απλά και μόνο γράφοντας ένα κειμενάκι σε ένα τυπικό “αρχείο κειμένου” τύπου TXT και “ρίχνοντας το” σε ένα φακελάκι του Dropbox. Άλλοι προτιμούν τον μεγαλύτερο έλεγχο που τους παρέχει το backend του site, οι “σελίδες ελέγχου” του.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι πως το unreg “άνοιξε τις πύλες του” σε όποιον ενδιαφέρεται να καταθέτει τη δική του άποψη, να καταχωρεί τις δικές του ειδήσεις – και, το σημαντικότερο για το οποίο… παιδεύτηκα προσωπικά με το Shadow Content, αυτό είναι εφικτό με τον απλούστερο δυνατό τρόπο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο site/blog. Διότι τι είναι πιο απλό από το να γράψεις τρεις-τέσσερις γραμμές, να σώσεις ένα αρχειάκι σε ένα συγκεκριμένο φάκελο, και “να ρίξεις” μια-δυο εικόνες σε έναν άλλο;

Καλωσορίσατε, λοιπόν, Νίκο, Δημήτρη και Παναγιώτη, και αν θέλει και κανείς άλλος να συμμετάσχει, εδώ είμαστε – αρκεί να μας στείλει ένα mail με τα στοιχεία του στο Dropbox, για να του δώσουμε πρόσβαση σε ένα φακελάκι, και να μας πει τι όνομα και κωδικό θα ήθελε να έχει εδώ.

Εκ μέρους της παρέας του unregistered

Ducklord
aka: Οδυσσέας Κουράφαλος

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.