Ανεβαίνουν οι ρυθμοί..! Για… ελάτε στην παρέα!

Όπως μάλλον μπορείτε να δείτε, οι ρυθμοί του unreg αρχίζουν να επιστρέφουν στο φυσιολογικό. Μπορούμε και καλύτερα; Αμέ!unreg_logo_02

Από τη μια, το συστηματάκι “γρήγορου μπλογκαρίσματος” μας που σας είχαμε αναφέρει, το Shadow Content, είναι πια έτοιμο κατά 99%. Έστω, στην πρώτη “0.01” version του.

Ody's thoughts

…το οποίο και βοηθά κυρίως την… αφεντομουτσουνάρα μου, για την ώρα.

Shadow_Content_Lite_ClientΑν, λοιπόν, θα ήθελε κανείς να το δοκιμάσει μαζί μας, να γράφει ειδησούλες και θεματάκια που θα ανεβαίνουν στο unregistered δίχως να… παιδεύεται, αρκεί να μας το πει από εδώ. Όχι, ΔΕΝ χρειάζεται να παιδεύεστε με ρυθμίσεις, με προγράμματα, να μαθαίνετε “πώς δουλεύει το backend του site” κ.λπ. Τι χρειάζεται; Έχουμε και λέμε…

Πρώτον, μας λέτε εδώ πως “ναι, θέλετε να το δοκιμάσετε”. Από πλευράς μας σας υποσχόμαστε πως ΔΕΝ χρειάζεται περισσότερο από ΔΥΟ λεπτά για να γράψεις μια τυπική μικρή είδηση και… αυτό ήταν!

Δεύτερον, σε προσωπική επικοινωνία (ένα email βρε!) μας λέτε ένα όνομα και κωδικό που θέλετε να έχετε εδώ.

Τρίτον, να έχετε και χρησιμοποιείτε το Dropbox. Στο οποίο θα σας δώσουμε πρόσβαση σε ένα φακελάκι.

Τέταρτον, να γράφετε τα θεματάκια σας με μια συγκεκριμένη δομή. Που θα συζητήσουμε στο mail. Όχι, είναι απλά σε στυλ “τίτλος-tags-εισαγωγή-κείμενο” (για την ακρίβεια… Εμ… Αυτό ακριβώς!).

Και πάπαλαααα! “Μπλογκάρατε”!

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εμείς “θα ανεβάζουμε” τα θέματα σας, δεν “θα ανεβαίνουν αυτόματα”, αφού όπως έχετε δει οι σελίδες μας έχουν διαφορετικά “στησίματα” – και αυτό κάπου, κάπως, “το επιλέγεις”. Για να μην σας παιδεύουμε με… διαδικαστικά, το αναλαμβάνουμε εμείς.

Αν, βέβαια, θέλει κανείς το… The Full Monty, το συζητάμε! Γιατί να παιδεύεστε, όμως;

Παράλληλα, ανακοινώνω προσωπικά πως, ναι, θέλουμε και βοήθεια – μάλλον σε Python, αν κανείς γνωρίζει σχετικά καλό προγραμματισμό, για να το προχωρήσουμε “στο επόμενο βήμα”. Υπάρχει κανείς; Hello; Κάποιος;

Και μετά από αυτό…

On with the show!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.