Έχασες το τελευταίο Google Doodle; Κανένα πρόβλημα!

Το ήξερες πως όλα εκείνα τα “εναλλακτικά λογότυπα” που η Google παρουσιάζει με την ευκαιρία κάποιων επετείων στη σελίδα της Google Search είναι διαθέσιμα από ένα “δικό τους” site;Dr_Who_Google_Doodle.jpg

Ένα από τα τελευταία και πιο όμορφα Doodles της Google ήταν το χθεσινό (…σημερινό;!) με θέμα την επέτειο των 50 ετών της σειράς Dr. Who. Ακόμη και αν δεν σε ενδιαφέρει η σειρά, το συγκεκριμένο είχε τη μορφή ενός κλασσικού ισομετρικού arcade adventure (όπως λέμε “ήταν ένα εθιστικό παιχνιδάκι”). Άρα, όσο να’ ναι, άξιζε να το δεις – αφού θα… σκότωνες ευχάριστα λίγη ώρα μαζί του. Όπως είπαμε… Το έχασες; Κανένα πρόβλημα!

Google_Doodles.jpg

Με ένα κλικ στην “πηγή” μας θα βρεις την επίσημη σελίδα των Doodles της Google, όπου βρίσκονται όλα (μα όλα) συγκεντρωμένα σε μια εκτενέστατη συλλογή. Κάποια είναι “απλώς” ενδιαφέροντα σχέδια, άλλα animated παρουσιάσεις, ορισμένα είναι παιχνίδια – σαν το προαναφερθέν. Τα περισσότερα, όμορφα, έξυπνα, “αξίζει να τα δεις”.

Καλή διασκέδαση.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.