Δωρεάν Wi-Fi παντού, έρχεται σύντομα!

Το είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας, άρα είναι τελειωμένο πράγμα!
antonis-samaras-00
Μπορεί να μην έχουμε λεφτά, μπορεί να μην έχουμε δουλειά, μπορεί σε λίγο να μην έχουμε και σπίτια να μείνουμε, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε free Wi-Fi απανταχού της Ελλάδος. Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι νοιάζεται για τους νέους και για αυτούς το κάνει. Για αυτούς τα κάνει όλα. Για αυτούς πονάει και δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Το έχει ψάξει. Το έχει μελετήσει. Και τον ξέρετε τον πρωθυπουργό μας. Ότι πει, έγινε. Ο λόγος του επιταγή να πας να την εξαργυρώσεις στην τράπεζα. Ζάππειο Ι, Ζάππειο ΙΙ. Θυμάστε; ΟΛΑ όσα είχε πει, έγιναν.

Τι;
Δεν έγιναν;

Quote:

θα το κάνουμε. Και γι’ αυτό το είπα. Θα γίνει. Το έχω ψάξει για να το πω. Είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και δείχνει στους νέους ότι κάποιος νοιάζεται. Δε λέω ο Σαμαράς, δεν έχει καμία σημασία ο Σαμαράς ή το ποιο κόμμα. Νοιάζεται. Ότι υπάρχει η Ελλάδα που νοιάζεται γι’ αυτά τα παιδιά. Διαφορετικά καήκαμε

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.