Διαφημίσεις στο Instagram

Επιτέλους!
Instagram_Art
Φαντάζομαι να διακρίνετε την ειρωνεία. Βλέπετε δεν μας αρέσει ούτε το Instagram, ούτε οι διαφημίσεις, αλλά ούτε και ο συνδυασμός τους. Ναι, είμαστε βράχοι ηθικής, τουλάχιστον μέχρι να βάλουμε πληρωμένο banner στο blog (…). Στο θέμα μας, όμως: η πρώτη διαφήμιση για το Instagram είναι γεγονός: η πρώτη από τις 10 εταιρείες που έδειξαν ενδιαφέρον, προβάλει ήδη την καταχώρησή της, αφού η εταιρεία του Facebook, στην οποία ανήκει πλέον το Instagram, θέλει να το ξεζουμίσει.

Και φυσικά θέλει, αφού 150 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Instagram, κυρίως για να βλέπουν ημίγυμνες ναρκισσιστικές νεαρές “celebrities” και “καλλιτεχνικά” ξεθωριασμένα τοπία καλοκαιρινών διακοπών. Αλλά επειδή και πάλι στο λαό δεν πάμε κόντρα, δεν έχουμε πρόβλημα. Η διαφήμιση είναι εδώ, υπάρχει και κουμπάκι για feedback, έτσι ώστε να μας έρχονται διαφημίσεις του ενδιαφέροντός μας, pretty bra, pretty pants, έξυπνες σίτες κλπ, κλπ, κλπ. Power to da peopl!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.