Χαρακτήρες από το Star Wars στην… Lego Movie;!

Η επερχόμενη κινηματογραφική ταινία των Lego θα περιέχει χαρακτήρες από όλες τις δημοφιλείς εκδοχές τους.Τώρα ακούγεται πως ανάμεσα τους βρίσκονται και χαρακτήρες από το Star Wars!
lego_star_wars_001.jpg

Έχουμε Lego Lord of the Rings, Lego χαρακτήρες της Marvel, Lego Indiana Jones, Lego, Lego, Lego… Και, αναμεσά τους, απο τα πιο αγαπημένα, τα Lego Star Wars.

Στην επερχόμενη μεγάλη κινηματογραφική ταινία τον Lego θα δούμε εκδοχές από όλα αυτά να κάνουν με κάποιον τρόπο την εμφάνισή τους. Δεν είχε ακουστεί κάτι όμως για χαρακτήρες του Star Wars, που, ως γνωστόν, συνοδεύονται και από αυστηρώς φυλασσόμενα πνευματικά δικαιώματα.

lego_star_wars_003.jpg

Τώρα, από ότι ακούγεται, ίσως κάνουν και χαρακτήρες από το σύμπαν του George Lucas την εμφάνιση τους.

Το όποιο κόλλημα στην εμφάνισή τους έχει να κάνει κυρίως με το ότι η ταινία είναι παράγωγή Warner Bros ενώ τα δικαιώματα για τα Star Wars ανήκουν στην Disney. Αφού μιλάμε για δύο ανταγωνιστικές εταιρίες, δεν θα ήταν δυνατή μια μεταξύ τους συνεργασία ειδικά για αυτή την ταινία. Θα ήταν;

Ody's thoughts

Άντε, και μετά από αυτό, να μπει στο παιχνίδι και η Sony, μπας και δούμε τον Spiderman στο ίδιο σύμπαν με τους X-Men!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.