Το Lifeforce επιστρέφει – ως… τηλεοπτική σειρά;!

Η κλασική ταινία επιστημονικής φαντασίας που ξεχώρισε κυρίως για το… στήθος της Mathilda May θα επιστρέψει ως τηλεοπτική σειρά.
lifeforce_004.jpg

Σύμφωνα με το Deadline, η Ringleader Studios σκοπεύει να μεταφέρει στην τηλεόραση την κλασσική ιστορία The Space Vampires του Colin Wilson, της οποίας μόλις αγόρασε τα δικαιώματα. Θα διατηρήσει, όμως, και στη νέα εκδοχή το όνομα Lifeforce, δηλαδή αυτό που είχε η κινηματογραφική μεταφορά της ταινίας, που ξεχώρισε όπως είπαμε για δυο λόγους. Αμφότεροι βρίσκονταν στο άνω τμήμα του σώματος της Mathilda May. Αχέμ.

lifeforce_002.jpg

Κατά τα άλλα, για όποιον δεν την έχει δει, η ταινία παρουσίαζε μια ομάδα αστροναυτών που έβρισκαν στο διάστημα ενα διαστημόπλοιο-ναυάγιο μέσα στο οποίο βρισκόταν τρεις πανέμορφοι, γυμνοί, ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι. Όπως θα έκανε κάθε παράφρων, έτσι και αυτοί τους φόρτωναν στο διαστημόπλοιο, τους έφερναν πίσω στη Γη, όπου και αποκαλυπτόταν πως, ω, τι έκπληξις, ήταν διαστημικά βαμπίρ που τρέφονταν με ενέργεια από άλλα πλάσματα. Και τότε άρχιζε το… πανηγύρι!

lifeforce_001.jpg

Στην πράξη, βέβαια, η ταινία χαράκτηκε στις μνήμες των περισσότερων ως “αυτή όπου η Mathilda May περιφερόταν γυμνή επί μιάμιση ώρα ενώ γύρω της συνέβαινε ένας κακός χαμός”!

Για την ώρα, αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες, και προφανώς δεν είναι γνωστό αν θα επιστρέψει η ίδια η Mathilda May, ή κατά πόσο θα είναι σχετική με την ταινία ή σειρά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.