Το πιο πρωτότυπο cover του Radioactive που έχεις ακούσει!

Οι Imagine Dragons γνώρισαν τεράστια επιτυχία με το Radioactive – που standard έχεις ακούσει, κάπου, κάπως. Το έχεις ακούσει όμως από τους Pentatonix και την πάντα εκπληκτική Lindsey Stirling;Lindsey_Stirling_002.jpg

Έχουμε δει στο παρελθόν την εξαιρετική Lindsey Stirling, που με το ηλεκτρικό βιολί της και τα έξυπνα και… geeky covers* της κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές (και τα… Likes) των θεατών στο YouTube.

Ody's thoughts

Όπου “cover”, Μπάμπη που δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, “η εναλλακτική εκδοχή ενός κομματιού από έναν διαφορετικό καλλιτέχνη”. Αυτό.

Pentatonix_001.jpg

Τους Pentatonix τους είδαμε πρόσφατα: είναι μια παρέα πέντε μουσικών που, με τη σειρά τους, μας δίνουν A Capella, δηλαδή “αποκλειστικά με φωνητικά και δίχως όργανα”, εκδοχές γνωστών κομματιών.

Και τώρα, συνδυάστε τα: τις εκπληκτικές φωνητικές ικανότητες των Pentatonix με το μαγικό βιολί της Lindsey. Τι έχουμε; Δυνάμωσε τα ηχεία (στο max), απομάκρυνε τα όποια ποτήρια (μάλλον θα… πορωθείς και θα ρίξεις κοπάνημα) και πάτα το Play, σε… τρία… δυο… ένα…

Και για όποιον ζούσε στη σπηλιά του και δεν είχε ακούσει μέχρι σήμερα το original, ορίστε, για να μην μας ψάχνεσαι, ω, χαμένε ιθαγενή ξάδελφε:

Imagine_Dragons_002.jpg
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.