Οι Monty Python και πάλι μαζί!

Η πιο πετυχημένη και πολυβραβευμένη κωμική ομάδα του πλανήτη ενώνει και πάλι τις δυνάμεις τηςPythons_Holy_Grail-Black_Knight.jpg

Οι Monty Python μάλλον δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχουν γράψει ιστορία στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό στερέωμα. Τώρα, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Terry Jones στο BBC, θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε ένα νέο project.

Δυστυχώς, από ότι αφέθηκε να εννοηθεί, μάλλον δεν μιλάμε για κάποια ταινία ή κάποια τηλεοπτική προσπάθεια, αλλά μάλλον για κάποια θεατρική παρουσίαση. Και, όπως καταλαβαίνετε, το “δυστυχώς” κολλάει στο ότι ακριβώς για αυτόν τον λόγο, μάλλον δεν θα μπορέσουμε να την δούμε προς τα μέρη μας.

Monty_Python_Witch.jpg

Ο ίδιος ο Terry Jones δήλωσε καταχαρούμενος για την επανένωση, προσθέτοντας πως ελπίζει να τους φέρει αρκετά χρήματα , ώστε να μπορέσει να πληρώσει και την υποθήκη του σπιτιού του.

Ody's thoughts

Και, μεταξύ μας, μάλλον… το ψιλό-εννοεί, άσχετα αν φαίνεται εντελώς αστείο από το στόμα “ενός από τους τρελούς της παρέας”, μα είχαν ακουστεί “οικονομικά προβληματάκια” για κάποιους από αυτούς, ενώ μας είχαν αφήσει με την “υπόσχεση” πως δεν θα “επανενωθούν” εις τον αιώνα τον άπαντα κατόπιν του θανάτου του “μεγάλου” της παρέας, του Graham Chapman (γνωστού και ως “Brian” από το “Life of Brian”).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.