Θα φλιπάρετε με τη νέα Humble Weekly Sale!

Όταν λέμε πως “θα φλιπάρετε” δεν το εννοούμε με τη… Γαρδέλεια έννοια της λέξης, αλλά κυριολεκτικά! Θα φλιπάρετε!pinball_fx2_002.jpg

Ναι, όπως λέμε “θα παίξετε φλιπεράκια”, αφού αυτό – και μόνο αυτό – είναι το περιεχόμενο του. Και τι περιεχόμενο..! Μπόλικο πράμα!

Όχι ένα, όχι δυο, μα οκτώ ολόκληρα “τραπέζια” σας περιμένουν με τη γνωστή ποιότητα του Compact Disc Cl… Εμ…

Πάμε πάλι…

“Με τις γνώστες τιμές του Humble Bundle” είναι το σωστό: ό,τι έχετε ευχαρίστηση. Οι… τσίπηδες ανάμεσα μας που θα δώσουν κυριολεκτικά “ό,τι έχουν ευχαρίστηση” (με πρόσθετο το “μα κάτω από 6 δολαριάκια”) παίρνουν μόνο πέντε “τραπεζάκια”. Τα άλλα τρία, που είναι και τα “πιο geeky”, προϋποθέτουν να πληρώσεις πάνω από αυτό το ποσό. Τότε, τα αποκτάς. Δικαιολογούν το πρόσθετο κόστος; Α, αυτό μάλλον εξαρτάται από το αν σας αρέσουν τα… comics της Marvel και το Star Wars – αφού αυτό είναι το θέμα τους.

Σταθείτε, που τρέχετε! Μύγδαλα!

Όπως πάντα, κλικ στην πηγή για να πάτε κατευθείαν εκεί.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.