Σημαντική πλατφόρμα τα PCs για την Ubisoft

Ο παραγωγός του Assassin’s Creed 4, Sykvain Trottier, δήλωσε πως όχι μόνο θεωρούν σοβαρή υπόθεση το optimization της έκδοσης για PC, αλλά και τα ίδια τα PCs μια σημαντική πλατφόρμα για τους τίτλους της Ubisoft.
Rayman_Legends_004

Quote:

Ακριβώς για αυτό το λόγο η Ubisoft έχει μια ομάδα αφοσιωμένη αποκλειστικά στη δημιουργία της έκδοσης του Assassin’s Creed 4: Black Flag για PC, δουλεύοντας σε οτιδήποτε, από το γραφικό περιβάλλον του τίτλου (σημ.: πως λέμε “μενού”) μέχρι το χειρισμό και το εκτενές εύρος ρυθμίσεων που συναντάται στο PC gaming. Δεν είναι καθόλου αληθές πως δεν ενδιαφερόμαστε για τη βελτιστοποίηση για τα PCs. Αν δεν ενδιαφερόμασταν για τη βελτιστοποίηση στα PCs, δεν θα είχαμε μια τόσο μεγάλη ομάδα στο Κίεβο αφοσιωμένη αποκλειστικά στην έκδοση για PC.

AssasinsCreedBG

Πέρα από αυτά, ανέφερε, εν συντομία, πως η έκδοση του είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να τρέχει και σε PCs σχετικά χαμηλών επιδόσεων, αλλά να βελτιστοποιείται για να παρουσιάζει ακόμη εντυπωσιακότερα αποτελέσματα στα πιο δυνατά PCs, φτάνοντας μέχρι και σε αναλύσεις 4K. Όπου, λέει, θα έπρεπε να το δούμε, διότι “είναι μαγικό, είναι όμορφο”.

Ody's thoughts

Και, προσθέτω, “και εμείς είμαστε άφραγκοι”! :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.