Παίζει και να δούμε Gran Turismo 7 το 2014

Σύμφωνα με τον Χερ Κουμαντάτ της δημιουργού της σειράς Gran Turismo, Polyphony Digital, μπορεί να περιμένουμε σύντομα τον έκτο τίτλο, μα… παίζει ο έβδομος να έρθει μόλις μέσα στην επόμενη χρονιά.
gran turismo 6 004

Σύμφωνα με τον Kazunori Yamauchi (“ο μπός” που προαναφέραμε, αν δεν τον έχετε ακουστά), με το Gran Turismo 6 έπρεπε… Ας το πει ο ίδιος καλύτερα:

Quote:

Στο GT6 έπρεπε πραγματικά να προσαρμόσουμε το λογισμικό 100% για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την αρχιτεκτονική του PS3.

Quote:

Φυσικά, όμως, το hardware του PS4 είναι πολύ καλύτερο, οπότε πιστεύω πως η συνολική γενική ποιότητα του παιχνιδιού θα εκτιναχθεί όταν φτάσει στα χέρια σας.

Με άλλα λόγια, και με λιγότερα λογάκια, θα μπορούσε να πει…

Quote:

Η ανάπτυξη για τον επεξεργαστή Cell του PS3 ήταν και παραμένει Imiliori Auguri, ενώ για την βασισμένη-στα-PCs αρχιτεκτονική του PS4, not so much, οπότε το ξεπετάμε στο τσακ-μπαμ και έχουμε χρόνο και για μπίρες. Χικ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.