Πάρε το joypad και δείρε έναν gay. Ή μια λεσβία. Μπορείς!

Όχι, δεν αστειευόμαστε, δεν το λέμε ειρωνικά, και σίγουρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με όσους δηλώνουν ομοφυλόφιλοι. Παιχνίδι είναι. Ναι, και όμως..! Ετοιμαστείτε για το… ταρατατάαα: ULTIMATE GAY FIGHTEEEEER!Ultimate_Gay_Fighter_003.jpg

Επαναλαμβάνω: δεν…κάνουμε… πλάκα..! Είναι κα-νο-νι-κο-τα-το παιχνίδι, ακούει στο όνομα Ultimate Gay Fighter, και από πλευράς δράσης είναι ένας τυπικός (και μάλλον κακός) κλώνος του Street Fighter II.

Ultimate_Gay_Fighter_001.jpg

Η όποια πρωτοτυπία του περιορίζεται αποκλειστικά στο ότι οι χαρακτήρες του είναι… gay στερεότυπα: λεσβίες, μεταμφιεσμένοι τραβεστί, “τριχωτοί αρκούδοι” κ.λπ. κ.λπ.

Εμ… Εε…. Ναι…

Θα μας πεις, “γιατί, οι gay δεν έχουν δικαίωμα στα παιχνίδια;” και, δυστυχώς, η απάντηση είναι ΟΧΙ.

ΟΧΙ, ΔΕΝ έχουν “δικαίωμα στα παιχνίδια”, αν αυτό σημαίνει περισσότερα ΚΑΚΑ παιχνίδια. Το ίδιο το Street Fighter II, δηλαδής, εξηγήστε μου, είναι με κάποιον τρόπο “εχθρικό προς τους gay”; Nope. Όλοι μπορούν να το παίξουν

ΠΟΙΟΣ ο λόγος για ένα παιχνίδι που παρουσιάζει ηλίθια στερεότυπα με κάκιστη δράση; Για “να ταυτίζονται”; Για “να υπάρχει κάτι που τους αντιπροσωπεύει”;

Ultimate_Gay_Fighter_002.jpg

Θα γίνω κακός: χέστε με. Τότε, ΑΠΑΙΤΩ και εγώ ένα παιχνίδι με χαρακτήρες που να αντιπροσωπεύουν ΕΜΕΝΑ, και όλους τους γνωστούς μου. Έχουμε και λέμε… ΑΧΕΜ! Ξεκινάω από εμένα…

Χαρακτήρες

Duck

Μέτριου αναστήματος και κάτω του μετρίου εμφάνισης σπασίκλας μαλιάς που κινείται με ταχύτητες πολύ πιο κάτω του μετρίου (…δεν…μπορεί…να…πάρει…τα…πόδια…του) και, ως εκ τούτου, δεν έχει κα-μι-α ενδιαφέρουσα κίνηση. Combos; Τι combos; Αηδίες… Επιπλέον, θα πρέπει να ψευδίζει (στο “ρ”, στο “ρ”, “να το λέει `ου`”), και να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Και συνεχείς τάσεις αυτοσαρκασμού.

Galacticus

Ένα αέναο χαοτικό νεφέλωμα με γυαλιά ως ιδανικός συνδυασμός της αγάπης για το διάστημα και της ατελείωτης… σπασικλοσύνης που τον δέρνει. Κινείται με υπερηχητικούς ρυθμούς αλλά κάνοντας κινήσεις με στόχο όχι να προκαλέσει τον πόνο, μα τον ασύστολο γέλωτα του αντιπάλου, διότι έχει και χούμορ, π’ανάθεμα τον. Δεν θα έχει λαιμό (ως νεφέλωμα), αλλά θα πρέπει να κρέμεται από αυτόν (ναι, τον ανύπαρκτο λαιμό) μια κάμερα DSLR. Με έναν φακό ΝΑ. Με το συμπάθειο.

Phoat

Αν έχετε δει τον Kevin Smith (Clerks; Όχι;) έχετε δει τον Φώτη. Ε, αυτό. Στο “πιο ελληνικό του”. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες προσπάθειες απεικόνισης, αφού θα είναι μονίμως ΕΞΩ από την πίστα, και όταν και όποτε εμφανίζεται, θα αγνοεί επιδεικτικά τις οποιεσδήποτε προσπάθειες “χειρισμού” (χαρ-χαρ) από τον παίκτη, προτιμώντας να παίζει με τα παιδιά του (λογικό, όχι;!).

Ορίστε, λοιπόν! Για πείτε μου, ΠΟΙΟ παιχνίδι έχει ΤΕΤΟΙΟΥΣ χαρακτήρες;

Άρα, γιατί πρέπει ΕΓΩ να τρώω στη μάπα παιχνίδια “που αφορούν τις μειονότητες”; Γιατί ρε βούρλα, μήπως τα υπόλοιπα παιχνίδια απεικονίζουν χαρακτήρες “που αντιπροσωπεύουν τον μέσο gamer”; Ναι, διότι όλοι έχουμε βιοτρονικά άκρα σαν τον πρωταγωνιστή του Deus Ex ή μούσκουλα σαν τον Conan.

Ού, ρε! Που μου θέλετε και “παιχνίδια που να σας αντιπροσωπεύουν”! Έχουμε σειρά ρε! Πρώτα εμείς! Τόσα χρόνια περιμένω την “εκδίκηση των nerds” σε παιχνίδι! Ακούς εκεί!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.