Νέο Humble Bundle με Shutter και Closure

Δεν ξέρουμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια του νέου Humble Bundle, αλλά το Shutter είναι παιχνιδάρα.closure_001.jpg

Ξεκαθαρίζω πως το έχω παίξει στο PlayStation 4, και οχι στο PC. Πάραυτα, το Shutter είναι μια απόλυτα εθιστική παιχνιδάρα που μπορείς να παίξεις σήμερα, όντας μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του κλασικού Arkanoid – ή, μήπως, να πω για τους… γηραιότερους της παρέας, “του Pong”;

Η διαφορά είναι πως αυτό εκμεταλλεύεται τις συμφωνίες τεχνολογίες που έχει στην διάθεση του, για να απουσιάσει επί της οθόνης έναν οπτικοακουστικό χαμό που πλαισιώνει την εξυπνάδα τροποποιημένη δράση του. Και εδω ο παίχτης έλα έχει μια πλακέτα και προσπαθεί χτυπώντας μια μπαλίτσα να εξαφανίζει τα τουβλάκια που βρίσκονται στην άλλη άκρη της οθόνης.

Αντίθετα με τους κλασσικούς τίτλους του είδους, εδώ συναντούμε και κανόνες φυσικής, αφού ο παίχτης μπορεί χρησιμοποιώντας δύο πλήκτρα να τροποποιεί την βαρύτητα της πίστας προς τα πάνω ή κάτω, ουσιαστικά αλλάζοντας την τροχιά της μπάλας που έριξε, αλλά και των… bonus που έρχονται προς το μέρος του.

Ody's thoughts

Και το γελοίο της υπόθεσης: ενώ σας μιλάω για αυτό, δεν βρήκα ούτε μια εικόνα του – αυτές που συνοδεύουν το θέμα προέρχονται από το όλοι-λένε-πως-είναι-εκπληκτικό Closure.

Μαζί με αυτό συναντούμε τα Jamestown, Closure και S.P.A.Z., ενώ όπως μας έχουν συνηθίσει και τα πακετάκια της οικογένειας Humble Bundle, όποιος πληρώσει περισσότερα παίρνει και τα Dungeon Defenders (και σε έκδοση για Android) και Defense Grid Gold (δυστυχώς, μόνο για Windows / μέσω Steam). Φυσικά, το πακετάκι συμπεριλαμβάνει και soundtracks, ενώ τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε όλες τις πιθανές εκδοχές τους – για Windows, Mac, Linux (πλην των περιπτώσεων που αναφέραμε) και φυσικά μέσω Steam.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.