Μετά από ΑΥΤΟ, αντίο streaming video στο PlayStation 4..!

Δηλώνουμε ολοκληρωτική άγνοια και αμηχανία μπροστά στη συγκεκριμένη είδηση. Το ότι το συγκεκριμένο “παλικάρι” μετά από αυτό “έφαγε ban από το twitch” δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.PlayStation_4-Twitch-Darckobra_shows_off_passed-out_wife_nude.jpg

Αν είχα μπροστά μου τον Darckobra, το πιθανότερο είναι πως μετά από πέντε λεπτά θα με κρατούσαν δέκα για να σταματήσω να τον κοπανάω με το κοντινότερο ρόπαλο. Τι έκανε;

Πήρε το ολοκαίνουργιο PlayStation 4 του.

Το έστησε στην TV.

Ενεργοποίησε τους όποιους απαιτούμενους λογαριασμούς.

Δημιούργησε ένα κανάλι στην υπηρεσία twitch, ώστε να μπορεί “να στρημάρει video” από την κάμερα της νέας του κονσόλας απευθείας εκεί. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του PlayStation 4.

Στη συνέχεια, κάθισε με τη γυναίκα του στον καναπέ, και άρχισαν να πίνουν.

Και να πίνουν.

Κουβάδες.

Όταν αυτή έπεσε αναίσθητη, και αφού ο ίδιος βαρέθηκε να κοιτάζει την κάμερα σαν (ή, μάλλον, “ως”) ηλίθιος, έκανε ό,τι θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος:

Έδειξε το στήθος της αναίσθητης γυναίκας του σε όλους τους θεατές.

Live.

Κάποια στιγμή αργότερα, έκλεισε την κάμερα για λίγα λεπτά, και όταν την ξαναενεργοποίησε, το έτερον ήμισυ του (που μάλλον δεν θα έχει αυτό το ρόλο για πολύ ακόμα) ήταν ολόγυμνο στον καναπέ. Εννοείται και πάλι πλήρως και ολοκληρωτικά αναίσθητη, δίχως να γνωρίζει τι της γίνεται.

Και, από ό,τι διαβάσαμε, στη συνέχεια “εγιναν και άλλα πράγματα”…

Με άλλα λόγια, μόλις “έγινε live stream” το αντίστοιχο ενός “date rape” όπως τα λένε οι Αμερικάνοι, μέσω της νέας και γυαλιστερής κονσόλας της Sony, μέσω μιας από τις σημαντικότερες νέες δυνατότητες της – που άλλοι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν ήδη με πολύ πιο… εμ… δημιουργικούς τρόπους. Π.χ. κάνοντας φυσιολογικές εκπομπές.

Πάμε στοίχημα πως, μετά από αυτό, παίζει και να δούμε τη δυνατότητα να αφαιρείται από το PlayStation 4;

Και καλά εμείς. Καλά η Sony. Η γυναίκα του, τι να πει μετά από αυτό;

Ευχαριστούμε όλοι, λοιπόν, Darckobra. Ελπίζουμε να σαπίσεις σε κανένα κελί όπου οι συγκρατούμενοι σου θα φροντίζουν να κάνουν live stream το δικό σου ξεγύμνωμα. Καθημερινά. Ενώ θα είσαι αναίσθητος από το ξύλο που θα σου έχουν ρίξει.

Βόδι. Ε’ βόδι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.