Κλασσικά παιχνίδια 70% φθηνότερα στο GOG

Tags: , ,

Με την ευκαιρία της λεγόμενης Black Friday στην Αμερική, όπου γίνονται… τρελές εκπτώσεις σε όλα τα “αγαθά”, το GOD ρίχνει τις τιμές μέχρι και 70% σε πολλούς τίτλους που αξίζει να… τιμήσεις με τα ευρώ σου.Tex_Murphy2

Μπορείς να βρεις το πακετάκι εκτπώσεων στην πηγή μας, και ανάμεσα του θα εντοπίσεις ουκ ολίγα παλιά αλλά και… αρχαία διαμάντια (για “νέα”, ξέχνα το, κοίτα αλλού).

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε το σχετικά-νεότερο-από-τα-υπόλοιπα The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena – που εμπεριέχει και το πρώτο “σκέτο” Chronicles of Riddick και είναι ένας από τους καλύτερους τίτλους stealth δράσης στην ιστορία του ever.

Μαζί του αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο πακέτο των αρχαίων μεν, άκρως “κολλητικών” δε Alone in the Dark 1+2+3 (για $1,79), Realms of the Haunting, Gobliiins και The Feeble Files, ενώ αν δεν έχεις παίξει τα Tex Murphy: Under A Killing Moon, Tex Murphy: Pandora Directive και Tex Murphy: Overseer, και δεν τα τσιμπήσεις τώρα… έχασες!

Η προσφορά “θα τρέχει” μόλις για άλλες δυο μερούλες, οπότε ίσα που προλαβαίνεις! Τρέχα λέμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.