Νέο πακετάκι Humble Mobile Bundle 3 για το Android

Το νέο mobile πακετάκι της σειράς “Humble…κάτι” συνδυάζει εντυπωσιακά γραφικά και εθιστικό gameplay. Όχι, κατ’ ανάγκη, στους ίδιους τίτλους.swordigo_002.jpg

Ένα νέο Humble Bundle έκανε την εμφάνιση του, “Mobile” για μια ακόμη φορά – το τρίτο, σύμφωνα με την δεν-καταλαβαίνω-τη-λογική-τους αρίθμηση της οικογένειας Humble Bundle. Και είναι καλό.

Σε αυτό συναντώνται, για την ώρα, τα Epoch, Rymdkapsel, SpellTower, Kingdom Rush, ενώ μέσω αυτού κάνουν το ντεμπούτο τους στην πλατφόρμα του Android και τα Swordigo και Ridiculous Fishing. Αναμένεται δε πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όπως συνηθίζεται, πια, με κάθε Humble Bundle, να δούμε περισσότερους τίτλους να προστίθενται στο mix.

epoch.jpg

Από αυτά μάλλον ξεχωρίζουν το δε Epoch για τα πολύ καλά (για mobile) γραφικά του – στα οποία μάλλον συμβάλει το ότι είναι “χτισμένο” στην Unreal Engine – καθώς και το Ridiculous Fishing για το εθιστικό του gameplay και το… γελοίο της υπόθεσης του (“τσίμπα όσο περισσότερα ψάρια μπορείς και μετά… ανατίναξε τα!”).

Όπως πάντα, με τα πακέτα της σειράς, η προσέγγιση είναι και πάλι “δώσε ό,τι έχεις ευχαρίστηση”, με τον μέσο όρο του κόστους (που πρέπει να ξεπεράσει κανείς αν θέλει όλο το πακέτο, μαζί με τα Ridiculous fishing, Kingdom Rush και Swordigo) να κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα $5.15.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.