Με δικό της σύστημα Virtual Reality η Valve

Και εκεί που λέγαμε πως δεν ενδιαφέρεται για τα συστήματα δεν Virtual Reality, να που η Valve μας κάνει και πάλι την έκπληξη!valve_Half-Life_virtual_reality.jpg

Ο εξοστρακισμός της ομάδας του συστήματος Virtual Reality castAR από την Valve έκανε τους περισσότερους – ανάμεσα στους οποίους και εμάς – να θεωρούν πως η ίδια δεν ενδιαφερόταν να δημιουργήσει μια συσκευή του είδους. Να που κάναμε λάθος!

valve vr glasses

Η εταιρεία αναπτύσσει την δίκη της πρόταση του είδους, την οποία και σκοπεύει να αποκαλύψει μόλις μέσα στον Ιανουάριο του 2014, σε μια ομιλία με τίτλο “What VR Could, Should, and Almost Certainly Will Be within Two Years”. Για την ώρα, η επίσημη περιγραφή του τι θα μας δείξει, είναι η εξής:

Quote:

Καταλάβαμε τι θα μπορούν να καταφέρνουν οι οικονομικά προσιτές συσκευές Virtual Reality μέσα σε ένα με δύο χρονάκια, και συνθέσαμε ένα πρωτότυπο που παρουσιάζει το πως το Virtual Reality hardware του είδους θα είναι ικανό για καθηλωτικές εμπειρίες.


Quote:

Αυτό το είδος hardware σίγουρα θα εμφανιστεί αρκετά σύντομα, κι ο ιδανικός χρόνος να ξεκινήσει κάνεις την ανάπτυξη για αυτό είμαι εδώ και τώρα. Στην ομιλία θα συζητήσουμε για το πως είναι το hardware και τα είδη των εμπειριών που καθιστά δυνατές. Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους θα επιλεγούν τυχαία για να δοκιμάσουν το πρωτότυπο κατόπιν της ομιλίας.

Με άλλα λόγια, η Valve όχι μόνο ενδιαφέρεται για την Virtual Reality, όχι μόνο δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσει το δικό της σχετικό hardware, αλλά το έχει ήδη και έτοιμο, ή τουλάχιστον σε αρκετά ικανοποιητική κατάσταση ώστε να μπορεί να το παρουσιάσει σχεδόν εδώ και τώρα. Για δες!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.