Μετά τα έξυπνα κινητά, ρολόγια, σπίτια, να και η έξυπνη… περούκα!

Η Sony παρουσιάζει το απόλυτο gadget. Το απόλυτο, λέμε! Τα αλλα είναι απλά… εμ… τρίχες;!Sony_Smart_Wig.jpg

Για την ακρίβεια, μάλλον τα είπαμε ανάποδα: ΑΥΤΟ το gadget έχει να κάνει με… τρίχες, αφού δεν είναι παρά, όπως είπαμε, μια έξυπνη… περούκα!

Όχι, ακόμη δεν είναι πραγματικό, δεν έχει “υλοποιηθεί”, και μιλάμε απλά για μια πατέντα που κατωχύρωσε η Sony. Και πάλι, δεν μπορείς παρά να πάθεις ένα μικρό κοκομπλόκο συνειδητοποιώντας πως μιλάμε για μια περούκα!

ΠΕΡΟΥΚΑ λέμε!

Η έξυπνη περούκα, λοιπόν, που ακούει στο όνομα SmartWig (τι άλλο;!), είναι εξοπλισμένη ακόμη και με… laser pointer, ώστε να μπορείς με κινήσεις του κεφαλιού (ή των… μαλλιών σου;!) να κουμαντάρεις το… Ούφ…

Ody's thoughts

Όχι. Δεν θα συνεχίσω. Αφήστε με. Μιζέριασα μετά από αυτό με τον κόσμο της τεχνολογίας. Σαν ανέκδοτο μοιάζει. Τι άλλο; “Έξυπνο… σκουπόξυλο”; Δηλαδή, WTF ρε παιδιά! Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Στην πηγή, στην πηγή. Αφήστε με. Θέλω να κλάψω!

Info

Για όσους απορούν, στη “μεγάλη εικόνα” μας, ακουστικά της Sony “και-καλά-για-γάτες”..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.