Κατέβασε περισσότερη μνήμη!

Ένα πραγματικά πρωτότυπο site παλαιότερα αναλάμβανε να αναβαθμίσει τον υπολογιστή σου με περισσότερη μνήμη με ένα κλικ. Τώρα, επιτέλους, υποστηρίζει και τις συσκευές της Apple.
Computer_RAM_001.jpg

Δεν έχεις βαρεθεί να είναι αργός ο υπολογιστής, το smartphone ή το tablet σου; Η λύση βρίσκεται στη μνήμη του: έχει λίγη, έχει γεμίσει, και καλό θα ήταν να είχε περισσότερη για να χωράνε “Περισσότερα Πράγματα” (TM). Αντί να πληρώνεις για μνήμη/νέα συσκευή, απλά επισκέψου το DownloadMoreRam.com, και κατέβασε μερική τσαμπέ-ολέ!

Αμέ!

Ένα κλικ στο σχετικό πλήκτρο και, μετά από μια μικρή – μα απαραίτητη – διαδικασία εγκατάστασης, θα έχεις προσθέσει περισσότερη μνήμη στο PC/στη συσκευή σου. Ναι βρε, μη μασάς! Ένα κλικ μόνο χρειάζεται!

Ody's thoughts

Ήθελα να ήξερα ποιός “τσίμπησε” σε αυτό… Ω, μεγάλε Μπάαλ… Τι άλλο… Τι ‘άλλο..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.