Αναβαθμισμένο GTA: San Andreas στο Android

Και μετά το “πρώτο” GTA III και το Vice City, το Max Payne και… εμ… αυτά βασικά, σειρά για τα smartphones και tablets με Android έχει το San Andreas.San_Andreas_002.jpg

Μάλλον το San Andreas εξακολουθεί να θεωρείται ο πληρέστερος τίτλος της σειράς Grand Thteft Auto. Χαρακτηριστικό αυτού πως ο “δικός μας” Galacticus το… παράτησε απογοητευμένος, μετά από μέρες (και μέρες) παιχνιδιού, στην ξαφνική συνειδητοποίηση πως θα χρειαζόταν υπερπολλαπλάσιος χρόνος από όσον είχε επενδύσει μέχρι τότε “για να το τελειώσει 100%”.

Τώρα, η ευκαιρία θα του δοθεί, και σε όσους δεν είχαν χαρεί τότε τον τίτλο (ή θα ήθελαν να τον ξαναζήσουν), μέσα από τα smartphones και tablets τους με Android, αφού μόλις ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του εκεί από τη Rockstar.

Όπως και με τις προηγούμενες μεταφορές, έτσι και αυτό θα είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του αρχικού τίτλου, με λίγο καλύτερα γραφικά, τροποποιημένο σύστημα ελέγχου ειδικά για τις οθόνες αφής, ενώ θα έχει ως δώρο τον άλλο αγαπημένο τίτλο της εταιρείας, σε έκδοση για Android, το Red Dead Redemption.

Ναι, αστειευόμαστε, όσον αφορά σε αυτό το τελευταίο. Ω, πόσο θα θέλαμε να βλέπαμε το ύφος σας όταν το διαβάσατε… :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.