Πτώση και για την ASUS εξαιτίας των PCs

Ούτε η ASUS την γλίτωσε από την κάκιστη κατάσταση της αγοράς των υπολογιστών.ASUS Eee Pad Transformer

Πτώση εσόδων σχεδόν 35% είδε και η Asus το τρέχον έτος, πως αποτέλεσμα τις πάρα πολύ κακής κατάστασης της αγοράς των υπολογιστών, αλλά και της, δυστυχώς, συνεχώς πτωτικής πορείας αυτής.

Αντίστοιχα κακά αποτελέσματα είχε δει και η Acer, η οποία όμως χτυπήθηκε περισσότερο από αυτά, αφού δεν είχε κάνει άνοιγμα προς τις νέες αγορές των smartphones και tablets όπως η Asus.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι πως στο κοντινό μέλλον, και ποιοι Asus θα δώσει περισσότερη έμφαση σε αυτές τις κατηγορίες, των smartphones και tablets, που θεωρούνται πιο επιτυχημένες, εγκαταλείποντας σιγά σιγά και αυτοί την αγορά των υπολογιστών, αλλά και στα Chromebooks, που μπορεί ακόμη να μην χαίρουν εκτενούς αποδοχής, μα, τουλάχιστον, σε αντίθεση με τα PCs, παρουσιάζουν ανοδική πορεία.

Βρε, λες να έχουν δίκιο όσοι λένε πως σε πέντε χρόνια δεν θα βρίσκουμε υπολογιστή ούτε για δείγμα;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.