Η απάντηση της Microsoft στα Chromebooks

Είναι μια από τις λίγες φορές που συμφωνούμε α-πο-λυ-τα με τη Microsoft στη νέα της καμπάνια κατά των chromebooks της Google.ChromeBook Pixel - Wallpaper 001

Μια και μόνο μια ατάκα στη διαφήμιση είναι “όλο το νόημα”:

Quote:

Αν δεν είσαι συνδεδεμένος, είτε έχεις ένα τούβλο, είτε αυτό, το ίδιο είναι!

…και, σε μια από τις λίγες περιπτώσεις όπου το marketing μέσω του οποίου “θάβει” κανείς τον αντίπαλο του αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, η Microsoft – δυστυχώς για την Google – έχει απόλυτο δίκιο: όσο καλά και αν είναι τα Chromebooks, όταν “κόβεται το Internet”… Να τα χαίρεσαι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • George Lolas

  Pawn Stars! Τα σπάει αυτή η εκπομπή :D

  Η Microsoft έχει απόλυτο δίκιο, θα συμφωνήσω.

 • galacticusX

  με πρόλαβες! όντως η εκομπή αυτή έχει πολλή πλάκα – παίζει στο OTE TV στα κανάλια του History και του Discovery που έχουν ξεσκιστεί να βάζουν τέτοιες σειρές με ενεχειροδανειστές, ειλικρινά δεν ξέρω τι φρενίτιδα τους έχει πιάσει!! Για να έρθουμε στο προκείμενο, κι εμένα έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η Google, αυτή η τακτική του “όλα σε ένα λογαριασμό” σώνει και καλά μου τη δίνει. θεμιτό ειναι, όλοι θέλουν να φτιάξον το δικό τους “οικοσύστημα”, αλλά δεν είναι καλό να αυτοπεριορίζεται κανείς σε μια πλατφόρμα.

 • George Lolas

  Αυτό είναι το θέμα. Πρέπει να δοκιμάζουμε καμιά φορά. Btw, εκτός από το Pawn Stars, έχει και το Auction Hunters Και κάτι άλλα παρόμοια που τα σπάνε :D