Κατεβάστε YouTube videos όπως γουστάρετε

Ένα ισχυρό αντάρτικο και αναρχικό πλήγμα του unregistered.gr στην αυτοκρατορία της Google

finger_google

Αυτό το post δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, αλλά έτσι μου ήρθε και το ανέβασα επειδή μου την έχει σπάσει η Google τώρα τελευταία με τα τερτίπια της. Θα έχετε ακούσει ίσως την τελευταία της εμμονή να συνδέσει YouTube account και Google account σε ένα, με αποτέλεσμα πολλοί ανυποψίαστοι χρήστες να βρεθούν ξαφνικά με χαμένα channels και comments στα ίδια τους τα videos.
Το άλλο μεγάλο σπάσιμο είναι ότι η επίσημη εφαρμογή του YouTube δεν επιτρέπει σώσιμο και όλα τα κατεβαστήρια streaming video στο Google Play Store δεν υποστηρίζουν YouTube. Εντάξει, δεν έκατσα να κάνω ενδελεχή έρευνα, αλλά μάλλον δεν παίζει μέσα στο επίσημο market.

Αυτό που βρήκα είναι ένα app που το κατεβάζετε σε μορφή apk από το SourceForge. Αφού πάτε στη διεύθυνση http://sourceforge.net/projects/ytdownloader/ θα μπορέσετε να κατεβάσετε το app YouTubeDownloader for Android. Αφού την κατεβάσετε και την εγκαταστήσετε (μην ξεχάσετε να τσεκάρετε την επιλογή «Άγνωστες πηγές» στην ενότητα Ασφάλεια των ρυθμίσεων), τρέχετε το YouTube application.

Screenshot_1

Εντοπίζετε το video που θέλετε και πατάτε το κουμπάκι για sharing. Στο παράθυρο «Αποστολή του βίντεο μέσω», επιλέγετε YouTube Downloader. Διαλέγετε το επιθυμητό format, πατάτε Download here και αυτό είναι! Enjoy! (Στη gallery είναι οι εικόνες με τα βήματα για τη σωστή χρήση της εφαρμογής).

Info

smplayer_youtube_downloadΓια το PC υπάρχει πάντα το εξαιρετικό SMPlayer που ενσωματώνει YT viewer και downloader. Και, για δες, και αυτό είναι στο Sourceforge!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.