Πετυχημένη η καμπάνια Scroogled της Microsoft

Εδώ και αρκετό καιρό η Microsoft έχει βαλθεί να αποδείξει στα πλήθη πόσο μας… πιάνει κορόιδα η Google. Και από ό,τι “λένε” πρόσφατες στατιστικές, τα καταφέρνει μια χαρά!Microsoft_Bing.jpg

Έρευνα της εταιρείας Answers Research δείχνει πως όσοι επισκέπτονται το site της Microsoft, Scroogled.com, όπου… “ξεμπροστιάζει” την Google, φεύγουν απ’ αυτό με διαφορετική άποψη από αυτή που είχαν όταν το πρωτο-επισκέφτηκαν.

Για την ακρίβεια, ενώ είναι 45% απ’ όσους επισκέπτονται το site έχει θετικότερη εικόνα για την λύση αναζήτησης της Google σε σχέση με την Bing της Microsoft, το ποσοστό πέφτει στο 5% αφού διαβάσουν όσα αναγράφονται εκεί.

xbox one search suggestions

Αντίστοιχα, το ποσοστό όσων θα πρότειναν τις υπηρεσίες της Google σε τρίτους πέφτει κατά 10% αφού δουν το σχετικό βίντεο που έχει παρουσιάσει η Microsoft.

Αν μη τι άλλο, τα παραπάνω δείχνουν πως η καμπάνια της Microsoft “δουλεύει”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.