Άνοιξε τις πύλες του το “απλό WordPress”, Ghost

Το Ghost δημιουργήθηκε ως μια απλούστερη απάντηση στο WordPress, απευθυνόμενο σε όσους θέλουν κάτι αντίστοιχα ευέλικτο αλλά πολύ πιο εύκολο. Και τώρα, είναι επιτέλους διαθέσιμο.ghost 002

Αν και ο μακροπρόθεσμος στόχος της πλατφόρμας είναι να μετατρέψει τη διαδικασία δημιουργίας ενός blog η site, και την μετέπειτα διατήρηση και διαχείριση του, σε υπόθεση λίγων κλικ, για την ώρα μάλλον τα πράγματα απέχουν λιγάκι από το ιδανικό – κάτι λογικό, αφού μιλάμε για μια νέα πλατφόρμα.

Όποιος ενδιαφέρεται για το Ghost μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη διεύθυνση του, να δημιουργήσει ένα λογαριασμό, και να το κατεβάσει. Από εκεί και έπειτα, όμως, και αφού ακόμη δεν βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το ίδιο το WordPress, προβλέπεται αρκετή… ανάγνωση στα forums του για την επίλυση των όποιων προβλημάτων.

ghost 001

Και φυσικά, ως μια νέα πλατφόρμα, ακόμη δεν διαθέτει το βασικότερο πλεονέκτημά του WordPress, που δεν είναι η ευκολία του, αλλά η τεράστια κοινότητα του. Και μαζί με αυτήν, ένα εξίσου τεράστιο πλήθος themes και plugins που “κουμπώνουν” σε αυτό με λίγα κλικ, μετατρέποντας το “σε κάτι άλλο” και χαρίζοντας του πρόσθετες δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.