Πιθανότατο το κοινό παιχνίδι ανάμεσα σε PC – Xbox One

Σύμφωνα με τον Phil Spencer της Microsoft, είναι αρκετά λογικό το Xbox One να… αναγνωρίζει την ύπαρξη των PC, και περιστασιακά “να παίζει” μαζί τους.Xbox One - Kinect - Controller 002

Περίεργο, αφού μέχρι τώρα το θεωρούσαν παράλογο για το προηγούμενο Xbox 360, Άλλά από την άλλη, ειδικά στην περίπτωση του Xbox One, η Microsoft μας έχει συνηθίσει στο να… αλλάζει γνώμη. Έτσι λοιπόν, και αντιθέτα με τον προκάτοχο του, το Xbox One πιθανότατα θα μπορεί να παίζει αρκετά συχνά παρεούλα με τα PCs.

Αν και δεν μίλησε για συγκεκριμένους τίτλους και… καταστάσεις της επόμενης κονσόλας, έδωσε ως παράδειγμα το Shadow Run που έχει κυκλοφορήσει για Xbox 360 και PCs, επιτρέποντας στους παίκτες των μεν να παίζουν παρέα με τους παίκτες των δε, καθώς και το Skulls of the Shogun, του οποίου τα saves “κατοικούν στο cloud” και είναι προσβάσιμα από όποια πλατφόρμα και αν παίζει κανείς. Που σημαίνει πως “ξεκινάς να παίζεις στο PC, και συνεχίζεις στο Xbox”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.